DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

SPAGHETTI-GUDSTJENESTER

Familiegudstjeneste og fællesspisning

spaghettiSpaghettigudstjeneste er en gudstjeneste for familier med børn – med efterfølgende fællesspisning.

Spaghettigudstjenesten er kirkens tilbud til børnefamilier, bedsteforældre og børnebørn eller børnene og deres faddere. En spaghettigudstjeneste er en kort gudstjeneste helt på børnenes præmisser. Den bliver for det meste holdt på en hverdag sidst på eftermiddagen, og slutter med fællesspisning.

Det er kirke og kristendom i børnehøjde

Til en spaghettigudstjeneste bliver der bl.a. fortalt bibelhistorier for de mindste børn, så de kan forstå det, og nogle gange vises også et teaterstykke med bibelsk indhold – f.eks. om Noas Ark. Vi har også haft en trylle-gudstjeneste, og til spaghetti-gudstjenesterne synger vi også sammen, beder fadervor, og bliver velsignet.

Hvorfor hedder det en spaghettigudstjeneste?

Navnet “spaghettigudstjeneste” er sammensat af ordene spaghetti og gudstjeneste. Efter gudstjenesten er der nemlig fællesspisning, og her hos os spiser vi spaghetti med Jan Prips uforlignelige kødsovs. Mange børnefamilier med en travl hverdag synes, at gudstjeneste og fællesspisning er en god kombination. Det kan passe bedre at gå i kirke med børnene på en hverdag end søndag formiddag. Især når man ikke skal hjem og lave aftensmad bagefter.

Det koster ikke noget

I Tommerup kirke er der spaghettigudstjeneste et par gange om året, og menighedsrådet har besluttet, at det ikke skal koste noget at være med. Der er mange frivillige, der hjælper med det praktiske, når vi efter gudstjenesten spiser sammen i sognehuset, og spaghettien og kød-sovsen er rigtig lækker, men det koster altså ikke noget at spise med.

spagetti1

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks