DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

En vellykket konfirmandudflugt til Odense.

Den 8. november var vi på en vellykket udflugt med alle konfirmanderne fra Tommerup og Broholm til forskellige kirker i Odense. Vi begyndte i en moderne kirke: Munkebjerg Kirke på Østerbæksvej. Den er fra 1960 og ser noget anderledes ud, end ”vore egne”. Her nød vi også et glas formiddags-juice og et rundstykke, inden vi kørte ud til OUH og besøgte kirkesalen på 15. etage. Solveig Refsgaard fortalte os om en sygehuspræsts arbejde, hvor samtalen har hovedvægten – samtalen med syge og pårørende. Fra OUH kom vi til Den Katolske Kirke, til Sct. Albani Kirke, hvor vi bl.a. så skriftestolen og hørte meget om den katolske messe.

Derfra gik turen til Domkirken, hvor vi i krypten hørte Mette Guul fortælle om Reden, om KFUK`s Sociale Arbejdes værested for prostituerede kvinder. Efter hende kom Sigrid la Cour Sonne, der fortalte om Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde – et spændende stykke arbejde blandt flygtninge og migranter. Til sidst fortalte Rasmus Laursen om selve Domkirken, om altertavlen bl.a. og om H C Andersens konfirmation.

Så var det også tid til et frikvarter – inden bussen gik hjemad igen. En dejlig dag var det, der også socialt var god, fordi vi fik snakket og hygget, når vi gik fra et sted til et andet, eller når vi holdt pause.

Annette Jørgensen.

 

 

 

 

 
Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før


kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks