DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Julekoncert i Tommerup kirke

Christoffer Brodersen har sunget koncerter med de fleste af landets symfoniorkestre og har turneret i USA, Asien og Europa med vokalgruppen Basix. Uddannet på musicalakademiet i Fredericia og haft bærende roller i bl.a. “Les Miserables” på Aarhus Teater, “Chess” på Jysk Musikteater, RENT på Fredericia Teater og “We Will Rock You”, som spillede 18 shows for fulde huse i Royal Arena i 2017.

Mark Dixon er uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som “Most outstanding vocalist of the year”. Mark har efterfølgende haft en lang musikalsk karriere som forsanger i forskellige bands, samt sunget store solistpartier med Sønderjyllands Symfoniorkester. Mark er i dag frontman i det anerkendte hitorkester Festmaskinen.

Christoffer Brodersen og Mark Dixon er begge opvokset i Sønderjylland og formede i gymnasiet duoen “Mark & Christoffer”, som netop har haft 20 års jubilæum.

Rikke Hvidbjerg er uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2003 og har gennem årene markeret sig med roller i bl.a. Grease, Cabaret, Lizzie, Rent, Elsk Mig I Nat, Crazy Christmas Cabaret, Jesus Christ Superstar, American Idiot, Anything Goes og Chicago. Hun turnerede med Rasmus Seebach i to år og medvirkede på albummet Mer’ End Kærlighed, og har derudover sunget backing både live og på plade for Sanne Salomonsen, Linda P, Szhirley og Anna David blandt mange andre. Hun er som den første kvinde nogensinde ansat som sangerinde i Livgardens Musikkorps og var i 2012 i Afghanistan for at underholde de danske tropper. Var i efteråret 2017 med i ekspertpanelet til DanskPOP Talent.

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks