DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Børnejul med kirkemusen

I år kommer “kirkemusen” på besøg og “juler” med børnene fra børnehaver og dagplejer. Det foregår mandag den 17. december. Først kommer kirkemusen på besøg i Broholm kirke kl. 9.30. Her er alle børn fra Himmelrummet, Kilden, dagplejerne og alle andre interesserede inviteret, og Ib Berg og Svend Faarvang vil hjælpe kirkemusen og børnene med at finde ud af, hvad julen handler om. I Tommerup kirke er det kl. 10.30, og her er børn fra Overmarksgården, dagplejerne og alle andre interesserede velkomne. Også her vil kirkemusen med fagter og mimik og med hjælp fra Ib Berg og Svend Faarvang hjælpe med at fortælle om julen. Bag kirkemusens maskering gemmer Tine Skau sig i øvrigt, og hendes musikalitet og store hitte-på-som-hed skal nok gøre det til en rigtig god før-jule-oplevelse for børnene.

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks