DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Sensommerudflugt

Årets sensommerudflugt går til Middelfart og omegn. Det er tirsdag d. 18. september, og der er afgang fra Tommerup kirke kl. 13.00, fra Mission Afrika Genbrug kl. 13.05 og fra Torvet i Tommerup St. kl. 13.15.

Turen går først til keramikmuseet CLAY, der ligger lige ved Kongebroskoven i Middelfart. Her skal vi se det spændende museum og den aktuelle udstilling, der har fået navnet “Keramiske veje 2018 – sammen og hver for sig”. Vi får først en introduktion til museet og udstillingen og går derefter rundt og ser de smukke keramiske værker.

Fra Middelfart kører vi ad smukke fynske småveje til Føns, hvor sognepræst Vita Andreasen venter os med kaffebord i præstegården. Her vil Vita også fortælle om sit arbejde med “Kirken på landet”, og desuden tager hun med os til en af “sine” kirker, Husby kirke, og fortæller om denne flotte og særprægede kirke.

Endelig går turen hjemover ad flere smukke vestfynske veje. Vi regner med at være tilbage i Tommerup kl. 18.

Tilmelding senest fredag den 14. september på 64 76 12 54. Pris 250 kr., som betales på sensommerudflugten.

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks