DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Ved spaghettigudstjenesten tirsdag den 29. maj kl. 17.30 i Tommerup kirke kommer det til at handle om historiens første superhelt, David!

Vi får besøg af Tine K. Skau og Lisa Balle, der vil opføre forestillingen “David” for os, – en spændende historie for hele familien. Det bibelske eventyr om hyrdedrengen David, der blev konge, fascinerer stadig. Den 3.000 år gamle fortælling om verdenshistoriens første superhelt har derfor været et naturligt udgangspunkt for Tine og Lisa, der har lavet mange musikalske forestillinger sammen.

”David var stor i slaget, stor i livet og havde en nærmest hypnotisk effekt på folk. Han erobrede kongemagten fra sin bedste vens far. Han var sin tids største hærfører og militære strateg. Han var diplomatisk og politisk ophavsmand til et samlet Israel. Han havde seks hustruer, men elskede kun Batseba, der var gift med Urias. David er intet mindre end en superhelt i krig og kærlighed”, fortæller Tine Skau, der har stået for manuskript, instruktion og scenografi til ”David”.

Efter spaghettigudstjenesten i kirken spiser vi spaghetti og kødsovs i sognehuset. Det er for alle, og det er ganske gratis! Kom og vær med!

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks