DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Fyraftensandagt og besøg af Flip

Torsdag den 8. marts kl. 17.30 er der fyraftensandagt i Tommerup kirke. Derefter spiser vi pizzaer sammen i sognehuset, og så får vi besøg af Stephanie Dedieu, der også er kendt som hospitalsklovnen Flip.

Stephanie vil fortælle om hospitalsklovnens arbejde – dvs. om hverdagen gennem en rød næse.

Stephanie gik engang på Tommerup Efterskole, men hun har i 4 år haft sin daglige gang på forskellige børneafdelinger på Sjælland. Hun vil med stor indlevelse fortælle om hverdagen og hvilke udfordringer, hun møder, når hun med sin røde næse ind imellem står midt i familier i krise. ”Som hospitalsklovn møder jeg hver dag børn og forældre, der er bange, ikke ved hvad der skal ske, er utrygge og udmattede. Som klovn får jeg oftest lov til at komme helt tæt på og være med til at styrke familierne igen. Det er en fornøjelse og helt magisk at være en del af”, fortæller Stephanie, som desuden vil give et indblik i, hvad musik og sang kan have af betydning for stemningen, og hvordan det kan styrke børnene.

Det er gratis at være med til denne aften, der altså begynder med andagt i Tommerup kirke kl. 17.30 og slutter efter Stephanies foredrag kl. 20.

Broholm Tommerup Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før


kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks