DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Fyraftensandagt, pizza og

På vej mod OL

Onsdag den 18. marts er der fyraftensmøde i Tommerup kirke og sognehus. Vi starter med en kort andagt i kirken kl. 17.30. Derefter spiser vi pizza i sognehuset, og så fortæller Søren Simonsen fra Tommerup om “På vej mod OL i Tokyo”.

Lokale Søren Simonsen er ansat som OL chef i Danmarks Idræts Forbund. Dermed står Søren med det formelle ansvar for hele den danske OL delegation frem mod og under OL i Tokyo 2020. Søren vil give et førstehåndsindblik i planlægningen af OL i Tokyo, hvor bl.a. bæredygtighed, højteknologi, varme og luftfugtighed er nogle af de emner, der har særlig fokus.

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks