DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Julekoncert i Tommerup Kirke

Hillside Gospel Singers er et sprudlende gospelkor, der består af ca. 35 sangere. Koret er hjemmehørende i Bred kulturhus og er sammensat af mennesker, der elsker at synge og give koncerter. Koret bestræber sig altid på at give tilhørerne en fantastisk oplevelse, for at være i selskab med gospel giver både energi og spreder livsglæde – uanset alder. Korets dygtige og entusiastiske korleder, Anette Lynghøj, er uddannet ved Aalborg Universitet. Hendes store passion er gospel, og hun fortæller ofte en lille historie omkring de sange, der synges. Koret akkompagneres af pianist Pernille Arenfeldt. Kom og oplev Hillside Gospel Singers ved julekoncerten i Tommerup kirke søndag den 17. december kl. 19. Det er gratis!

 

Broholm Tommerup Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før


kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks