DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Påske andagt og Kirkevandring

Søndag den 2. april kl. 9 til ca. 14 .

  – et samarbejde mellem de fire sogne i den gamle Tommerup kommune: Verninge, Brylle, Tommerup og Broholm. Den nyeste ide, vi gerne vil prøve af, er en vandring fra Broholm kirke til Brylle kirke. Vandringen vil altså komme til at finde
sted 2. påskedag, den 2. april. En af teksterne til 2. påskedag er beretningen om vandringen til Emmaus. Om to vandringsmænd, der kort efter Jesu opstandelse går af sted til Emmaus. Undervejs taler de om forskellige spørgsmål, om indtryk fra de forgangne dage i Jerusalem og om, hvor skuffede de er over, at Jesus er død. Heldigvis slutter en tredje vandringsmand sig til dem og blander sig i deres samtale, hvilket fuldstændig forandrer de tos verden. For det er den opstandne Jesus, der slår følge med dem, og da bliver håbløshed vendt til håb, og de kan frimodigt gå videre ad den vej, der er deres. Om det er påskens budskab, vi taler med hinanden om, når vi vandrer af sted, eller det er det gryende forår eller højtidens familiefrokost, det afgør den enkelte, men vi begynder med en påskeandagt i Broholm kirke, og vi slutter af med en i Brylle kirke. Vi får noget at gå videre på ad den vej, der er vores. Vi begynder kl. 8.30 med rundstykker i menighedshuset ved Broholm kirke. Kl. 9.00 er der andagt i kirken v/Dorthe Terp Dahl. Derefter begynder vandringen, der er på 6-7 km. Der vil være stop undervejs med en snack/lidt at drikke og toiletmulighed. Der vil også blive mulighed for videretransport med bil for deltagere, der ikke kan gå så langt. Ved ankomsten til Brylle mellem ca. kl. 12.30 og 13 er der en let frokostbuffet klar. Kl. 13.30 afsluttes med en andagt i Brylle kirke. Der kræves ikke tilmelding, og det er gratis at deltage.

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks