DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Babysalmesang

Babysalmesang i Broholm Kirke

• – Starter 31/8 kl. 9.15 og er for forældre med spædbørn i Tommerup-Broholm og Brylle sogne. Det er et tilbud om at komme i Broholm Kirke og synge-, danse- og gynge salmer og børnesange med deres børn i alderen 0 – 8 mdr.
Musikalsk samvær med de helt byder på nærvær og intensitet og det er med til at udvikle børnene mentalt og følelsesmæssigt. Der er også plads til en ammetår eller bleskift, hvis det er det primære behov.
• Børnene er meget koncentrerede og lyttende, husker meget hurtigt et forløb og viser hurtigt genkendelse og forventningens glæde.
Der kræves ingen forudsætninger! Alle kommer med den stemme de har og bliver mere fortrolige med den stemme, de måske ikke bruger så meget og derfor ikke kender så godt. Vi lærer mens vi gør tingene.
• Underviser er Ingvil Bjaastad, som er uddannet sanger og musikpædagog fra Det Fynske Musikkonservatorium.
• Hvor og hvornår
• Tilbudet er sat til at strække sig over 10 gange, hver torsdag kl. 9.15 fra den 31/8. Vi laver musik sammen de første ca. 45 min, hvorefter vi slapper af sammen, med en kop kaffe og en ammetår i sognehuset. Sidste gang bliver lørdag formiddag den 4/11, hvor vi har afslutning med sognepræst Annette Kjær Jørgensen.
Tilmelding
Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Vi begrænser holdet til max.10 deltagende børn med en forælder. Tilmelding kan ske til kirkesangeren på tlf: 29387438 eller pr.mail på mail@ingviil.dk. Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet.

Ingvil Bjaastad
Sanger og musikpædagog

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks