DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Mini-konfirmand-gudstjeneste

21. juni kl. 17:00 i Tommerup Kirke

I løbet af foråret har 35 mini-konfirmander været på opdagelse i og omkring Broholm kirke. Denne herlige flok af “3.-klasser” fra Tallerupskolen er hver torsdag eftermiddag mødtes med Aase, Karen, Annette, Rasmus og Svend, og det har vist alle haft stor fornøjelse af. Minierne har bl.a. lavet deres egen mini-konfirmandbog med flotte billeder, og så har flokken også været på udflugt. Den gik til Domkirken i Odense, hvor billedet herover er taget, og til Tommerup kirke og præstegård. Torsdag den 15. juni er det 8. og sidste gang, minierne mødes, og da skal de på skattejagt. Og hele forløbet slutter vi af med en mini-konfirmand-gudstjeneste (for alle årets mini-konfirmander i Tommerup og Broholm sogne og deres familier). Det er i Tommerup kirke onsdag den 21. juni kl. 17! Efter gudstjenesten spiser vi sammen, og så bliver der også et hyggeligt familieløb i præstegårdshaven.

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks