DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Kirkegårdsandagt på Broholm Kirkegård

FREDAG OP TIL PINSE: Fredag d. 2. juni kl. 16.30 er der kirkegårdsandagt på Broholm kirkegård. Vi har gjort det før påske og før jul i 2016 – op til højtiderne, hvor der kommer en del på kirkegården for at se til deres kæres grave. Her i 2017 bliver det op til pinse, hvor solen forhåbentlig skinner, og det er lidt lunere i vejret. Vi inviterer til salmesang og nogle ord om Guds livgivende ånd, om sjælesørgeren fra det høje, der ”trøster over alle tab”, der gør Gud nærværende for os i vores sorg og savn. Efter andagten byder Broholm menighedsråd på en kop kaffe/ the og lidt sødt i menighedshuset. Alle er velkomne.                 Annette Kjær Jørgensen

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks