DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Operahits og operetteperler

Onsdag den 20. november kl. 19.00 er der koncert i Verninge kirke. De fire sogne, Verninge, Brylle, Broholm og Tommerup, indbyder i fællesskab til koncert med OperetteKompagniet. Vidunderlige og genkendelige melodier sunget af tenorerne Thomas Peter Koppel og Jonathan Koppel, der akkompagneres af Carol Conrad, og på repertoiret står godter fra operaens og operettens verden samt sange fra forskellige verdenshjørner. Koncerten er gratis, og alle er velkomne!

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks