DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Syng-sammen-aften på efterskolen

I samarbejde med menighedsrådene indbyder Tommerup Efterskole til syng-sammenaften og sangforedrag med Rasmus Skov Borring torsdag den 19. september kl. 19.30. Kom og oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver. Der vil være et udvalg af forskellige tiders tekster og melodier fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Desuden vil Rasmus Skov Borring, der er pianist, komponist og foredragsholder med baggrund i efterskoleverdenen, fortælle om sit samarbejde med forfatteren Jens Rosendal. Rasmus Skov Borring har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage” – Efterskolernes landsstævnesang, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. Lige nu arbejder han på et nyt album med flere folkekulturelle sange – bl.a. med tekster af Halfdan Rasmussen, Grundtvig og Tove Ditlevsen. Kom og oplev Rasmus Skov Borring, der er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Og kom og oplev glæden ved at synge sammen!

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks