DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Kirkefrokost og fernisering

Søndag den 3. september after gudstjenesten kl. 10:30 i Tommerup Kirke

Igennem nogle måneder har vi kunnet glæde os over Ivan Lindegaards billeder, der har været udstillet i Tommerup sognehus. I begyndelsen af september er det nogle nye kunstværker, der vil blive ophængt. Efter gudstjenesten søndag den 3. september vil der være kirkefrokost i sognehuset samt fernisering på en udstilling af tidligere studenterpræst Erik Strids billeder. Erik Strid kalder udstillingen “Fra Fyn til Umbrien – fra Svendborg til Assisi – og tilbage igen”, og han fortæller i øvrigt:

“Udstillingen bliver et slags parløb mellem to af mine kæpheste gennem hele – eller det meste af – livet: Den første er min ulykkelige kærlighed til kunsten, som stort set aldrig er blevet til andet end studier i guldalderstil. Den anden er et næsten lige så langt og endnu mere kompliceret forhold til den italienske helgen fra 1200-tallet Frans
af Assisi, som til gengæld nærmer sig en afklaring. Ganske enkelt vil jeg vise en række oliemalerier fra Danmark – mest fra Fyn og ikke mindst Svendborg – og en række tegninger og akvareller fra mine ganske mange ture til Assisi, hvor jeg mest har givet rollen som rejseleder. Jeg arbejder lige nu heftigt på at gøre en bog om Frans af Assisi færdig. Det bliver den næppe til udstillingen, men dens temaer vil nok på en eller anden måde være synlig. Billedet her til venstre er et rigtigt kringlet hjørne fra Assisi, Piazza del Vescovado, hvor mange århundreder er mast sammen, fra romertid til barok.”
Kom og vær med til gudstjenesten i Tommerup kirke søndag den 3. september kl. 10.30 og til kirkefrokosten i sognehuset bagefter. Og glæd dig til at se Erik Strids fine billeder fra Fyn til Umbrien

 

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks