DET ER FOR BØRN...

Spaghetti- og hotdoggudstjenester o.m.m er for børn i alle aldre

KONFIRMATION

Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag er konfirmationsdage

DER SKER EN MASSE...

Kom og se en god film-eller hør et spændende foredrag

Suppe og filmaften i Tommerup Sognehus.

Torsdag den 22. oktober kl. 18.00 er der igen suppe- og filmaften i Tommerup sognehus.
Denne gang viser vi den meget roste sønderjyske film “Onkel”, der fortæller historien om Kris på 27, der er yderst beskyttende overfor sin halvinvalide onkel, som hun driver et mindre landbrug i Sønderjylland sammenmed. De har et nært forhold og stor forståelse for hinanden, selvom de tilbringer det meste af deres finurlige hverdag i tavshed. Da Kris redder en kalv under en
fødsel, bliver hendes interesse for dyrlægefaget vakt, og hun udvikler et venskab med den snakkesalige dyrlæge Johannes og opdager langsomt, at der er et liv uden for gården. Her møder hun den unge Mike, som ser lige
gennem hendes reserverede personlighed, og sød musik opstår mellem dem og et skelsættende spørgsmål presser sig på. Hun må beslutte om hun vil blive på gården eller følge  sit hjerte og sine spirende drømme…

Kom og se denne bevægende og helt særlige film til suppe- og filmaften torsdag den 22. oktober kl. 18. Det koster denne gang 70 kr. Tilmelding senest fredag d. 16. oktober på 64 76 12 54.

Broholm

Tommerup

Kirkebilen tlf. 64 75 12 00 - senest dagen før
kirkeblade

Nu kan du læse nye og ældre Kirkeblade fra hjemmesiden.
Link til Kirkebladet!

krusefiks